Nagyon népszerűek manapság a neten a különféle személyiségtesztek, optikai illúziók. A TikTokon is elkezdtek terjedni, és egyre többen nézik meg a videókat. Az alábbi is ott bukkant fel, és többen azt állítják, megtudhatod vele, mennyire lesz szerencsés ez az éved!

Itt az optikai illúzió

A játékos feladvány a videóban látható, ezért, ha szeretnéd kideríteni, vajon rád talál-e a szerencse, indítsd el. Ezután nézd meg alaposan a képet, és jegyezd meg a legelső dolgot, amit megláttál. Nem érdemes túlságosan sokáig nézni, hiszen az befolyásolhatja a döntésedet! Ha készen vagy, máris mutatjuk a jellemzést! 

@mia_yilin The first thing you see in this picture says a lot about your personality! #psychologyfacts #personalitytest #entertainment #funfacts #relationship #fortune #fengshui #trending #fyp #fypシ #learnontiktok ♬ original sound - Mia Yilin 💖

Szem 

Ha a szemet láttad meg elsőként, akkor az univerzum ebben az évben melletted áll. Életed egyik legjobb, legszerencsésebb éve vár rád. Mindössze annyit kell tenned, hogy elfogadod a kínálkozó lehetőségeket, és szinte mindent megkapsz, amire csak vágysz.

Osztriga 

Ha az osztriga volt az első dolog, ami megragadta a figyelmed, akkor te azok közé tartozol, akik nagyon sok nehézséggel néztek szembe a tavalyi évben. Ennek ellenére kitartottál, és sikeresen vetted az akadályokat. Az univerzum is érzi, hogy keményen dolgoztál, így hamarosan megkaphatod a jutalmad. 


Via