Vészesen közeledik a szeptember, ez pedig azt jelenti, hogy véget ér a nyár. Ha szerencsénk van, akkor a nyári időt még ősz elején is élvezhetjük. Ám, ha inkább elszöknél pár napra, akkor jó hírünk van, mivel összegyűjtöttünk pár szuper úti célt, amit kár lenne kihagynod!

Angistri 

A görög sziget az egyik legjobb választás, ha szeptember elején még vágysz a nyári melegre. Közel van Athénhoz, így könnyedén eljuthatsz, és a repülőjegy sem kerül vagyonokba. Novemberig kifejezetten jó az idő, és meleg van. A strandolás és a pihenés mellett megkóstolhatod a görög ételeket, és akár egy hajókiránduláson is részt vehetsz. Kell ennél több? 

Szlovénia

Az országban számtalan csodás hely van, nehéz is csak egyetlen úti célt választani. Ősszel kifejezetten népszerű az utazók körében, hiszen a természet változása ott valóban varázslatos. Ha még nem jártál Szlovéniában, akkor elsőként látogasd meg Ljubljanát és a Bledi-tavat, mindkettő káprázatos

Lucca

Szeretnéd még egy kicsit élvezni az olasz nyarat, vagy egy Aperolt innál távol a tömegtől? Akkor irány Lucca, a Firenze közelében található olasz város. Luccában ősszel kifejezetten jó az idő, a toszkán táj már önmagában csodás, a városban pedig számtalan lehetőség van a kikapcsolódásra. 

Nazaré 

A portugál város a tengerparton fekszik, és igazi mesebeli hely. A víz kék, a homok pedig nagyon puha. Novembertől februárig a hullámok hatalmasok, így a szörfözők imádják a helyet. A város egyébként csodaszép, a portugál konyhát pedig érdemes kipróbálni. 


Via