Minden embernek vannak félelmei. Akadnak olyanok, melyeket bárkinek bevallanál, és persze vannak eltitkoltak is, melyeket talán még te sem sejtel. Ezzel a személyiségteszttel most kiderítheted

Itt a személyiségteszt 

A feladatod igazán egyszerű, mivel csak rá kell nézned a képre, és kiválasztanod a 3 sivatag közül azt, amelyik a legjobban tetszik. Ha ezzel elkészültél, akkor olvass tovább, és máris eláruljuk a titkos félelmed

szemelyisegteszt-felelem-2024
Valleyislelighting.net

A sivatag 

Határozott ember vagy, akinek vannak céljai. Sok esetben nagy tervekkel rendelkezel, melyeket szeretnél megvalósítani. Ennek ellenére a legnagyobb félelmed a bizonytalanság. Nem szereted azt, ha ismeretlen dologgal kell szembenézned, mivel úgy érzed, hátráltat. 

B sivatag 

Hajlamos vagy elrejteni az érzéseidet, még akkor is, ha semmi okod nincs rá. Ez okozhat problémákat, és a legnagyobb félelmed is ebből fakad. Attól rettegsz, hogy nem tudod megfelelően kimutatni az érzéseidet azoknak, akiket szeretsz, ez pedig hatással lehet a kapcsolataidra. 

C sivatag 

Sokszor elbizonytalanodsz, ha a saját képességeidről van szó. Szeretnéd megvalósítani a céljaidat, de legtöbbször a bizonytalanságod megakadályoz abban, hogy azt tedd, amit tényleg szeretnél. A legnagyobb félelmed is ez, nem bízol eléggé magadban, és attól félsz, elbuksz. 


Via