Döbbenetes dologról rántotta le a leplet egy szállodai dolgozó, ugyanis elárulta, vannak bizonyos dolgok a hotelszobában, amit soha, de tényleg sosem szabadna használni. 

Tiltólistás piperék 

A @travelinghotelmanager néven posztoló TikTok felhasználó egy videóban arról beszél, hogy bizonyos piperecuccokat jobb, ha egyáltalán nem használ senki, amikor hotelben száll meg. A felvételt már több 730 ezren látták, a klipben a tiktokker elmagyarázza, miért tilos a kitett samponokat, balzsamokat és testápolókat használni. 

Amikor bejelentkezel a szobádba első utat jó eséllyel a zuhany alá vezet, ahol meglátod a samponos, balzsamos üvegeket. Ezek általában teljes méretűek, de komolyan ezeket inkább ne használd. Miért? Mert nincsenek biztonságban. Ezekbe ugyanis bárki bármit beletölthet. Akár mérgező anyagot vagy éppen hajfestéket, szőkítőt bármit. 

– magyarázza a dolgozó, aki azt javasolja, mindenki hozzon magával sajátot ezekből a termékekből, így ugyanis elkerülhetők az esetleges kockázatok.  

Kérj frisset 

Elmondása szerint persze megesik, hogy valaki nem készít be a bőröndjébe ezekből, de akkor inkább mindenki kérjen frisset a recepción, azok még ugyanis bontatlanok, vagyis esélytelen, hogy bármilyen titokzatos folyadék került beléjük.

Van, aki sajátot visz 

A kommentelők persze tudni akarták, hogy egy konkrét esetről beszél-e a posztoló, erre azonban nem érkezett válasz. A hozzászólásokból azonban kiderült, sokan valóban saját termékeket visznek magukkal az utazásra, bár a többség nem a fentiektől való félelem miatt, hanem mert nemes egyszerűséggel nem szeretik a hotelben kínált cuccokat, ragaszkodnak a jól bevált piperéikhez. 

Mindig viszek saját sampont, balzsamot és tusfürdőt. Nem szeretem, amit a szállodában adnak 

– írta az egyik kommentelő. 

Én még saját papucsot is viszek 

– fogalmazott egy másik. 

(via)