Egyre népszerűbbek a különféle személyiségtesztek, melyekkel sokkal jobban megismerheted magad, vagy éppen azt, miként reagálsz bizonyos helyzetekben. Az alábbi személyiségteszttel a döntéseidre derülhet fény. 

Itt van a személyiségteszt 

A személyiségteszt igazán egyszerű, nincs más dolgod, mint ránézni a képre, és megjegyezni az első dolgot, amit megláttál. Nem kell túl sokáig nézned, hiszen az befolyásolhatja az eredményt. 

Valleyislelighting.net

Könyv

Ha a könyvet pillantottad meg elsőként akkor mindig nagyon racionális vagy, ha döntést kell hoznod. Hajlamos vagy kielemezni a dolgokat, minden lehetőséget számításba veszel, veled az biztosan nem fordulhat elő, hogy az érzelmeid alapján döntesz. 

Varázsló 

Ha ezt láttad meg először, akkor nagyon intuitív ember vagy, és hajlamos vagy az ösztöneidre hagyatkozni. Kreatív vagy, imádod az új lehetőségeket, éppen ezért gyakran hirtelen döntesz. Mivel fontosak a megérzéseid, sokszor elfeledkezel az érvekről. 

Föld 

Abban az esetben, ha a Földet láttad meg elsőként, akkor azok közé tartozol, akik imádják szemlélni a világot. Nagyon figyelmes és elemző vagy, éppen ezért magas az érzelmi intelligenciád, ami mindig segít, ha éppen döntést kell hoznod. 

Fa 

Ha a fát pillantottad meg elsőként, akkor nagyon független vagy, aki legtöbbször saját magát helyezi az első helyre. Ez a döntéseiden is látszik, nagyon ritkán hozol meg olyan döntést, aminél figyelembe veszed a körülötted lévő embereket. 

Macska 

Nagyon hirtelen embernek számítasz, aki legtöbbször gondolkodás nélkül cselekszik. Éppen ezért sosem veszed számításba a döntéseid hosszabb távú hatásait. Emiatt sokszor nehézségekbe ütközöl, és később gyakran megbánod a döntéseid. 

Óceán 

Téged a szolgálat és a közösség vezérel, ezért mindig másokat helyezel magad elé. Úgy boldogulsz a legjobban, ha másokkal dolgozol, ezért a döntéshozatalnál is az emberekre vagy tekintettel. 


Via