Nagyon népszerűek manapság a különféle személyiségtesztek, melyekkel sokkal könnyebben megismerheted magad, és azt, miként reagálsz bizonyos helyzetekre. Talán nem gondolnád, de az is a legfontosabb tulajdonságaidról árulkodik, hogy mikor fekszel le aludni. 

Ezt árulják el a személyiségedről az alvási szokásaid

Olyan ember vagy, aki imád korán az ágyba bújni és reggel energikusan ébredni? Esetleg azok közé tartozol, akik minden éjjel hajnalig a Netflixen nézik a kedvenc sorozatukat? Bármelyik táborba is tartozol, most fontos dolgokat tudhatsz meg magadról

Este nyolc és tíz óra között

Szeretsz korán lefeküdni? Logikus, ha nagyon korán kell kelned, de te mindig nyolc és tíz óra között fekszel le. Éppen ezért nagy eséllyel óvatos ember vagy. Szereted a rutint és a rendet, és nagy jelentőséget tulajdonítasz egészségednek. Te is szeretsz időnként egy kicsit őrült lenni, de nagyon rendben vannak a prioritásaid.

Este tíz és tizenkét óra között

Valószínűleg az emberek legnagyobb csoportja ebben a sávban alszik el. Mit árul el rólad? Szuper pozitív dolgokat! Keményen dolgozol, aki egyben okos is. De ez még nem minden, mert te egy igazi lázadó vagy. Sokszor tudod, hogy több pihenésre lenne szükséged, de nem akarsz lemaradni az izgalmas dolgokról, ami ilyenkor az alvás rovására megy. Ambiciózus vagy és laza, az emberek imádnak veled lenni! 

Tizenkettő és kettő között

Inkább éjszaka érzed jól magad? Sötétben keményebben és jobban koncentrálsz? Akkor a kreatív emberek közé tartozol! Ám sajnos ez mást is mond rólad. Sokszor halogatod a dolgokat, tolod a határidőket, ez pedig ébren tart éjszaka. Hajlamos vagy a túlzott aggódásra, többször előfordul, hogy szeretnél pihenni, de a gondolataid ébren tartanak. 

Éjjel kettő és négy óra között

Nem azokról az éjszakákról beszélünk, amelyeket a városban tölthetsz a barátokkal! Minden éjjel csak kettő és négy óra között alszol? Akkor nyugodtan nevezhetünk szabad szellemnek. Nem akarod, hogy dobozba rakjanak, nem érdekelnek az íratlan szabályok és csak csinálod a dolgod. Igen, te tényleg lázadó vagy. Tüzes és temperamentumos. Jó eséllyel nincs főnököd (vagy egyszerűen soha nem kell korán kikelned az ágyból), mert különben ez az életmód tarthatatlan. 


Via