A személyiségtesztek nagyon szórakoztatóak lehetnek, már csak azért is mert egyik vagy másik egészen klassz, az eredmény gyakran tényleg nagyon illik arra, aki elvégzi őket. Akár hiszed, akár nem az, hogy bizonyos képeken mit látsz meghatározhatja, hogy mennyire vagy vezető típus, mennyire vagy félénk, vagy éppen mennyire kezeled jól a konfliktusokat. Mai tesztünk pont erre hivatott, csekkold a képet és tudd meg, mennyire bírod jól a strapát egy vitás helyzetben. 

Egy farkas lába? 

Ezt csak egy fotó egy farkasnak a lábáról. Mondhatnád. Vagy mégsem? Vess rá egy pillanatást, mondd el, mit láttál meg először aztán lesd meg az eredményeket. 

TikTok

A farkas fejét láttad meg először 

Ha a farkas fejét szúrtad ki először (igen látszik a feje), akkor neked az elszántság a középső neved. Ha egyszer elhatározol valamit, akkor nincs megállás, addig mész, amíg véghez nem viszed. Nem félsz kiállni magadért, ha valaki rosszul bánik veled, azt te nem hagyod. A változás elfogadása, valamint a rugalmasság azonban kihívást jelent a számodra. 

Annak, aki nem látná a fejet, mutatjuk: 

Ha a farkas lábán akadt meg a szemed

Ha te a farkas lábát vetted először észre, akkor számodra nagyon fontos a béke és annak fenntartása. Mindig a harmóniára és a konfliktusok feloldására törekszel. Kiválóak a kommunikációs készségeid, intelligensen és higgadtan próbálsz nehéz helyzeteket is megoldani. A közvetlen konfrontációtól viszont ódzkodsz, nem szeretsz belemenni a felesleges drámába. 

Imádják az emberek 

A képet és annak magyarázatát egyébként TikTokon is megoszotta egy felhasználó, a kommentszekció pedig valósággal felrobbant. A legtöbben arról írtak, elképesztő mennyire pontosak tudnak lenni az efféle tesztek.

(via)