Te mit látsz meg elsőként ezen a rajzon? Ami azonnal szemet szúr megmutatja, milyen a világról alkotott nézeted, valamint felfedi a személyes szupererőd is. 

Csak egy rajz egy lányról? 

Persze mondhatod azt is, hogy ez csak egy sima rajz egy lányról, ám ha egy kicsit figyelmesebben nézed, akkor rájöhetsz, hogy ennél sokkal többről van szó. Második pillantásra már tuti, te is egészen más perspektívából szemléled a képet és feltűnnek az apró részletek, amik segíthetned felfedni a személyiséged mélységeit, ezúttal például azt, mi is a szupererőd. Csak spontán mondd ki, mit láttál meg először? 

Shutterstock 

Ha szívet vetted elsőként észre 

Ha a szívet láttad meg először, akkor te egy kicsit naiv és hiszékeny vagy, ugyanakkor nagyon könnyedén teremtesz kapcsolatot másokkal, ami a szíveden az a szádon. Gyakorlatilag ez a szupererőd, ugyanis bárkivel, bárhol, bármilyen szituban képes vagy közös nevezőre jutni, akármiről tudsz beszélgetni, emiatt pedig a legtöbben csodálnak és nagyon kedvelnek. 

Ha a macskákat szúrtad ki 

Ha először a macskákat vetted észre, akkor pillanatnyilag elég sokat stresszelsz. Viszont a szupererőd, hogy ezt a stressz remekül tudod kezelni. Általában kijelölsz magad előtt egy célt, ha pedig úgy érzed pihenésre van szükséged, akkor inkább visszaveszel, mert nem akarsz teljesen kiégni. Tudatosan, jól szervezetten kezeled az életed, a munka és a magánélet egyensúlyát pedig nagyon fontosnak tartod. 

Ha a lányt láttad meg 

Ha a lányt szúrtad ki először, akkor te alapvetően egy kissé makacs személyiséged van. Viszont a szupererőd is ebben rejlik, ugyanis bármit, de tényleg bármit eszelsz ki, abban sziklaszilárdan hiszel és mindent megvalósítasz. Faltörő kos módjára menetelsz előre, számodra nem létezik a lehetetlen. Persze a makacsságod néha lejjebb kell adni, hiszen vannak szituk, amikor muszáj segítséged kérned.