Az emberekben az az igazán csodálatos, hogy mindenki más és más személyiséggel rendelkezik, a különféle vizuális tesztek pedig segíthetnek megmutatni, te milyen típúsú ember vagy. Mi is hoztunk most neked egy jópofa játékot, a képre nézve mindenki mást lát meg elsőként, amit pedig azonnal kiszúrsz, megmutatja, mi a legnagyobb célod az életben. 

The Minds Journal

Ha a fát láttad meg először 

A fa talán a legkiemelkedőbb ezen a képen, éppen ezért sokan ezt veszik először észre. Azok, akik elsőként a fát szúrták ki nagyobb eséllyel bíznak a logikában. Ha te is fát vetted először észre, akkor neked a legnagyobb célod az életbne, megpróbálsz mindenben értemet keresni, az agyad a legnagyobb fegyvered. Nem vagy az a típus, aki hagyja, hogy a szíve irányítson. Viszont emiatt gyakran túl félénk vagy ahhoz, hogy kockázatot vállalj, így pedig nagyon izgalmas dolgokról maradhatsz le. A spontaneitás nem egészen a te asztalod, ugyanakkor kiváló vezető vagy, szóval csak egy kicsit el kellene lazuldnod. Ne félj az ismeretlentől, hiszen sosem tudhatod, hova vezet egy-egy bezártnak tűnő ajtó. 

Ha egy gorillát vettél észre először 

Azok, akik először a gorillát veszik észre megeshet, hogy önbecsülési problémákkal küzdenek. Ha te is közéjük tartozol, akkor nem kizárt, hogy túlságosan kemény vagy önmagaddal szemben, túl magas kövelményekkel vagy magad felé, ezeket pedig, ha nem sikerül megugrani, akkor önostorozásba kezdesz. Te vagy az, aki megállás nélkül dolgozik, még akkor is, amikor már a végkimerül határát súrolod mentálisan, mert az a célod, hogy alkoss alkoss alkoss. Hatalmas a tudás vágyad és nagyon kíváncsi vagy, ami jó, viszont egy kis szünet mindenkinek kell. Szóval tanulj meg lazítani és menj szabadságra!

Ha az oroszlánt vetted először észre 

Ha az oroszlánt láttad meg először, akkor neked nagyon fontos a saját szabadságot. Mind a magánéletben, mint pedig a munkában az a célod, hogy a saját magad ura legyél. Te tipikusan olyan vagy, aki aztán nem vesztegeti az idejét, az ösztöneid alapján cselekszel és általában jól döntesz. Ha valami balul sül el, akkor sem csüggedsz sokáig, kicsit nyalogatod a sebeid, majd emelt fővel indulsz tovább, mert tudod, a végén úgyis győzni fogsz. Te konkrétan sosem hátrálsz meg, a kihívások doppingolnak,a vakmerőséged pedig már-már nem is ismer határokat. 

Ha a halat szúrtad ki először 

A hal az egyik legkevésbé szembetűnő ezen a képen, szóval ha ezt vetted észre először, akkor te olyan ember vagy, aki a legapróbb részletekre is figyel. Nagyon jól kijössz másokkal, ügyesen teremtesz kapcoslatokat, a célod pedig az, hogy az élet minden egyes pillanatát meg tudd élni. A természetből merítesz energiát, imádsz kirándulni, hegyet mászni, mert egy-egy ilyen túra alkalmával általában találkozol a belső éneddel. 

(via)