A pszichológusok körében régóta bevett módszer, hogy egy személyiségteszt segítségével mérik fel, hogy a hozzájuk fordulók milyen tulajdonságokkal rendelkeznek.

A legtöbb esetben a teszt elvégzése után olyasmire is fény derül, aminek maga az alany sem volt tudatában korábban. Ez sokat segíthet abban, hogy felmérd, bizonyos szituációkban hogyan reagálsz.

Ha nem félsz egy kis önismereti játéktól, máris belevághatsz egy izgalmas tesztbe!

Személyiségteszt a legbátrabbaknak

Az alábbi kép segít abban, hogy megtudd, a nehéz helyzetekben mennyire vagy vállalkozó kedvű, mersz-e kockázatot vállalni, vagy inkább a biztonságra törekszel, és hogy mennyire vagy képes segítségére lenni másoknak a problémás szituációkban.

Nézd meg a képet, és amint kirajzolódott előtted az első alakzat, görgess lejjebb, hogy megtudd, mindez mit árul el rólad!

szemelyisegteszt-cosmopolitan.hu
Forrás: valleyislelighting.net

Izzó

Ha elsőként a villanykörtét vetted észre, akkor te az a típus vagy, aki a tapasztalataira hagyatkozik az élet minden területén. Csak azt hiszed el, amit a saját szemeddel látsz, és csak akkor kérsz mástól tanácsot, ha valamihez egyáltalán nem értesz. Magabiztos és határozott vagy, ugyanakkor nyitott az újdonságokra. Nem félsz a kockázatvállalástól, ha attól egy adott ügy előrelendülését reméled. Úgy gondolod, hogy hosszú távon még a kudarc is célravezető lehet.

Virágok

Ha te elsőként a virágokat vetted észre, akkor nagyon kreatív vagy, és ez az egyik legnagyobb erősséged. Szeretsz gondoskodni a környezetedről, nem esik nehezedre segíteni az embertársaidnak, ugyanakkor a természetben találsz igazán nyugalmat. Közel állnak hozzád a művészetek, és bár fontos számodra a béke és a biztonság, szereted a magad útját járni. Remek problémamegoldó vagy, ebből pedig sokat profitálhatsz a munkád során is.

via