A pszichológusok gyakran próbálják meg felmérni a hozzájuk fordulók rejtett tulajdonságait úgy, hogy egy személyiségteszt kitöltését kérik tőlük.

Ennek az egyik formája a képes verzió, amikor egy rajz vagy fotó alapján kell megmondanod, hogy mit látsz kirajzolódni a sokszor nem egyértelmű ábrákból.

Ez egy izgalmas kísérlet, szóval ha nem félsz egy kis önismereti játéktól, érdemes kipróbálnod!

Személyiségteszt a legbátrabbaknak

Az alábbi képen kétféle dolgot is megláthatsz, ám az, hogy mit fedezel fel elsőként, sok mindent elárul arról, hogy mennyire jó a problémamegoldó készséged. Fontos, hogy tényleg azt a lehetőséget válaszd, amit először megláttál!

Ha felkészültél, nézd rá a képre néhány másodpercig, aztán görgess lejjebb, hogy megtudd, mit árul el mindez rólad!

szemelyisegteszt-cosmopolitan.hu
Forrás: jagranjosh.com

Krokodil

Ha az aligátort láttad meg elsőként, akkor te óvatos típus vagy, aki számításba veszi a lehetséges veszélyeket és problémákat. Jobban szereted egészében áttekinteni az ügyeket, mint a részletekre koncentrálni. Nyugodt és határozott vezető vagy, emiatt bátran fordulnak hozzád a kollégák, ha tanácsra van szükségük. Az intuícióid sokat segítenek, de figyelj, hogy ne veszítsd szem elől a fontos részleteket sem.

Hajó

Ha először a csónak rajzolódott ki előtted, akkor te az a típus vagy, aki szereti alaposan megismerni a tényeket és a részleteket. Nagyon precíz vagy, sok hibát te fedezel fel mások munkájában is. Ugyanakkor sokszor elveszel a részletekben, és néha egy apróságon is hosszú ideig rágódsz. Alkalmanként próbálj meg hátralépni egyet, hogy más perspektívából is ráláss az adott témára.

via