Lehet, korábban nem gondoltad volna, de nagyon sokat elárul a személyiségedről, illetve a szokásaidról, hogy miben alszol. Egy friss kutatás meglepő összefüggéseket vett észre, így most te is megtudhatod, mit árul el rólad az alvási szokásod. 

Miben szeretsz aludni? 

Egy 2000 ember bevonásával készült kutatásból megdöbbentő dolgok derültek ki az alvási szokásokról. A kutatók arra voltak kíváncsiak, hogy milyen összefüggés van az emberek szokásai és a személyiségük között. 

A felmérésből kiderült, hogy azok az emberek, akik meztelenül alszanak nagyobb eséllyel éjszakai baglyok. Sokkal gyakrabban ébren maradnak egy-egy jó sorozat kedvéért. Emellett magabiztosabbak, mint azok, akik pizsamában alszanak. A szexuális életükre is kíváncsiak voltak, azok, akik meztelenül alszanak, sokkal inkább elégedettek a szexuális életükkel. 

Azok, akik pizsamában alszanak, általában hamarabb lefekszenek aludni. Sok esetben gátlásosabbak, mint azok, akik meztelenül alszanak. A szexuális életüket sem találták mindig annyira kielégítőnek. Bár tényleges összefüggést a kutatók nem tudtak levonni, az eredmények ennek ellenére sokat elárulnak. 


Via