Ez a személyiségteszt túlmutat a megszokotton. Megkérdőjelezi az észleléseidet, és még olyan vonásait is felfedheti, amelyekről nem is tudtad, hogy vannak. Készen állsz, hogy felfedezd rejtett mélységeidet?

Válassz egy tájat! 

Knothouseyarns.com

Ha az elsőt választottad 

Mély empátiával rendelkező egyéniség vagy, aki gyakran azon kapja magát, hogy mások szükségleteit sajátja elé helyezi, ami túlnyomórészt altruista természetre utal. Ez azonban nem azt jelenti, hogy hiányzik belőled az ambíció. Világos elképzelésed van az életedről, de tisztában vagy annak fontosságával, hogy kedvesen és tisztelettel bánj másokkal. Hiszel az adok-kapok elvében, megértve, hogy az egyensúly fenntartása egy teljesebb élethez vezethet.

Ha a másodikat választottad

A második táj választása azt sugallja, hogy egyensúlyban vagy az öncélúság és az önzetlenség között. Törődsz másokkal, de megérted a saját szükségleteiddel való törődés fontosságát is. A tulajdonságok ezen kombinációja pragmatikus egyéniséggé tesz. Rugalmas vagy, és képes vagy alkalmazkodni a különböző helyzetekhez. Ezáltalál képes vagy a legjobbat kihozni magadból, valamint másokból is. 

Ha a harmadik választottad

Ha a harmadik táj keltette fel a figyelmed, az azt jelentheti, hogy inkább a spektrum öncélú oldalán állsz. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy önző vagy, de rendkívül fontos számodra az önellátás és a függetlenség. Hiszel abban, hogy megtalálod a számodra megfelelő ösvényt, és nem befolyásol könnyen mások véleménye. Ez a tulajdonság előnyös lehet, mivel megmutatja vezetői oldaladat, de ne feledd, hogy mások szükségleteinek és érzéseinek figyelembe vétele jobb kapcsolatokhoz és gazdagabb élettapasztalathoz vezethet.

Via