Készen állsz egy izgalmas személyiségtesztre? Válassz a 3 virág közül egyet, és megtudhatod, mennyire vagy türelmes és toleráns másokkal szemben. Sok sikert! 

 Valleyislelighting

Ha az A virágot választottad

Valódi toleranciát tükröz a személyiséged. Szánsz időt arra, hogy minden egyes részletet mérlegelj, mielőtt döntést hozol, és ez igaz akkor is, amikor állást foglalsz valamiben vagy éppen segítséget nyújtasz. Nem rohansz bele a dolgokba, inkább megnézed egyes helyzetek előnyeit és hátrányait. nnek eredményeként a nehéz időkben is nagyon megértő és elfogadó vagy másokkal szemben.

Ha a B virágot választottad

Elképesztően rugalmas vagy, ha a kihívásokról van szó. Nem félsz kiállni a saját igazad mellett, és gyakran használod a diplomáciai készségeidet, hogy mindenki számára előnyös megoldásokat hozz létre. Ez annak köszönhető, hogy képes vagy minden helyzetet nyitott szemmel nézni, és megtalálni a legjobb utat. Ezenkívül túltekintesz a felszíni problémákon. 

Ha a C virágot választottad

Erős toleranciát mutatsz a mindennapokban. Képes vagy együttérezni másokkal, miközben tiszteletben tartod mások véleményét és nézőpontját. Ez nagyszerű közvetítővé tesz, mert két fél között is képes vagy megértést biztosítani. Szintén jó tulajdonságod, hogy mindig nyugodt vagy, ami segít objektívebben felmérni az esetleges kockázatokat vagy problémákat.

Via