A szexuális életre sok minden hatással van, olyan dolog is, amire nem is gondoltál volna. Ilyen például a szobád színe.


A szexuális életet a színek is befolyásolhatják 

A Feng Shui szerint a hálószobában lévő színek nagy hatással vannak az alvás minőségére  és a szexuális életedre is. A színek ugyanis pozitív energiát teremthetnek közted és a partnered között és persze negatívat is, ha nem megfelelő a színválasztás. 

Nézzük, melyik szín milyen hatással lehet a szexre. 


Lila

Ha szuper szexuális életet szeretnél, és az a célod, hogy gyakran legyetek együtt, akkor ezt a színt válaszd. Egy felmérés szerint a lila hálószobával rendelkezők hetente 3-4 alkalommal szexelnek. Ezért talán még egy festést is megéri beiktatni, de ha azt nem is vállalod be, pár lila kiegészítőt érdemes beszerezni. 

Zöld

A zöld színtől energikusabbnak és vidámabbnak érzed magad. Éppen ezért a ez a szín tökéletes azoknak a pároknak, akik már annyira összeszokottan vannak együtt az ágyban, hogy kicsit unalmassá is váltak az együttlétek. A zöld szín friss levegőt hoz a szexuális életedbe.


Piros

A piros színt az emberek a szerelemmel, a szenvedéllyel, a szexszel és a romantikával társítják. És nem véletlenül! Ez a szín lendületet adhat a szexuális életednek. A bevállalósabbak a falakat is pirosra festhetik, de az ilyen színű függönyök, párnák is jó energiákat hoznak a szexualitásba. De vigyázat! Ha a kapcsolatotok nem jó, a piros szín extra feszültséget is kelthet köztetek.

Barna

A barna kissé unalmas szín, és a szexuális életet sem inspirálja túlzottan. Ez a szín inkább nyugtalanná és elszigeteltté tesz. A Feng Shui szerint nem a legkellemesebb környezet a szexhez.

Szürke és ezüst

Ezek a színek nyugtalságot hoznak a hálószobádba, de csak az alvás vonatkozásában. A szexuális életed szempontjából ez a két szín a legjobb. A szürke önmagában nem fejti ki a megfelelő hatást, de egy kis ezüsttel keverve már tökéletes arra, hogy javítsa a szexuális életedet. 


Via