Ma már mindent meg lehet tanulni, a szex sem kivétel ez alól. Éppen ezért úgy döntöttem, itt az ideje, hogy iskolai körülmények között lessem el a szex csínját-bínját. Az első alkalommal pontosabban az orális szex titkait, ahol megtudhattam, milyen módszerekkel kényeztethetem úgy a pasit, hogy soha ne felejtse el!

Örök tanulás

Nem a legjobb, ám őszinte hírrel indult az óra. Az oktatók szerint fontos megérteni, hogy két pénisz soha nem lesz egyforma. Lehet, hogy egyeseknél úgy érzed, hogy egy igazi szexistennő vagy, és brutálisan klappol közöttetek a kémia, ám egy másik személynél más lehet a helyzet. Egy új péniszforma addig nem ismert buktatókat hordozhat magában, így fontos, hogy soha ne erőltesd rá valakire az előző tapasztalataid, csak mert ott éppen működött.

Nem csak bemelegítés

Sokan szeretnének csak gyorsan túlesni az orális szexen, és kizárólag bemelegítésként tekintenek rá. Ez a lehető legnagyobb hiba, hiszen a jó orális szex önmagában is megállja a helyét, soha nem tapasztalt élményt ad majd. Néha nem is kell ennél tovább menni, csupán ez is hatalmas kielégülést adhat.

SíkOhsító

Soha nem használtam síkosítót az orális kényeztetéshez - és milyen rosszul tettem! A szexiskolában ezt tanácsolták, és én is bevetettem a partnereimnél. Az eredmény? Oda vannak érte, mert szinte egy nő sem csinálja, pedig imádják!

Deeper and deeper

A mélytorok technikát bárki megtanulhatja. Nem szabad azonban erőltetni, és körültekintőnek kell lenni. A levegőt végig az orrodon vedd, ez segíteni fog benne. Sőt, a legjobb, ha amikor a legmélyebben van, behúzod a hasad. Ez tompítja a nemkívánatos reflexeket. 

A kéz szerepe

A pasik imádják, ha a szájjal és a kézzel történő kényeztetések kéz a kézben járnak. Ne csupán az ajkaidat vesd be, hiszen a jó kézimunka is a mennyekbe repíti a pasikat!