Ha azt hiszed, hogy az orális szexről már nehéz lenne újat tanulnod, akkor tévedsz! A pasik mostanában egy hihetetlenül egyszerű, ám nagyszerű dologra vannak rákattanva az ágyban. 

Az orális szexben is vannak még meglepetések

Ki hogyan szereti, az orális szexben sincs egyetemes jó. Ami valakinek jól esik, attól mást a hideg rázza. Van, aki csak és kizárólag arra bukik, ha szájjal kényeztetik, más itt is igényli a kezek részvételét. De olyanok is vannak, akik kategorikusan elfordulnak mind az adástól, mind a fogadástól. 

Pedig sok pasinak gyengéje ez, és néha ők maguk is meglepődnek, milyen technikák alkalmazása okoz bennük addig nem tapasztalt izgalmat. Nem feltétlenül kell nagy dolgokra gondolni, amelyekkel változást érhetsz el, néha a legapróbb kis módosítás is hihetetlen örömet tud nyújtani. 

Fontos, hogy figyelj közben a partnerre

Az új őrület az ajkak elhelyezkedését és mozgását érinti. A lényege, hogy feszítsd meg kicsit az ajkaidat, húzd őket be, legyen merev, amikor a pasit kényezteted. Ez a feszes, új felület pillanatok alatt földöntúli élményt okozhat. 

Azonban ha ezt teszed, nagyon kell figyelned arra, hogy hogyan bánsz a fogaiddal. Mivel az ajkaid nem védik majd olyan nagy mértékben a péniszt a fogaktól, így sokkal nagyobb a sérülés esélye. Az pedig rettentően kellemetlen, és elképzelhetetlenül fájdalmas, amikor a hímvesszőt fog általi sérülés éri. Így lény nagyon körültekintő, ha úgy döntesz, kipróbálod ezt a kényeztetési formát. 

via