Talán te magad sem gondoltad volna, de bizony a születésed napja, azaz, hogy a hét melyik napján jöttél a világra nagymértékben befolyásolhatja a személyiséged. Meghatározhatja, hogy mik az erősségeid vagy éppen a gyengeségeid, de még annak a feltárásában is segíthet, milyen állás illene hozzád. 

Hétfő 

A hétfőn született személye köztudottan érzékenyek és gondoskodóak, ezért érdemes lehet nekik egészségügyi területen állást vállalni. Mivel mélyen törődnek mások jólétével, ezért mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy a rájuk bízott páciensek biztonságban érezzék magukat. 

Kedd 

A kedden születetettek energikusak és aktívak, ezért olyan munka lehet számukra az ideális, amiben ki tudják élni a kreativitásuk. Közel állhat hozzájuk az újságírás, de nem kizárt, hogy szociális területen helyezkednek majd el, ugyanis szeretnek emberek között is lenni, nagy bennük a segítő szándék. 

Szerda 

A szerdán született személyen nagyon intellektuálisak és szeretnek beszélni, éppen ezért nekik valamilyen oktatói munka lehetne az ideális. Kiváló kommunikátorok, lebilincselő, tanulságos leckéket tudnak adni, viszonylag könnyen tudnak válaszolni bármilyen kérdésre.

Csütörtök 

A csütörtökön születettek optimisták és nagylelkűek, ezért ők nagyszserűen tudnának érvényesülni a vendéglátóiparban. Legyen szó rendezvényszervezésről, étel- és italszolgáltatástól vagy szálláskiadásról ezek mind olyan területek, ahol lehetőségük van lenyűgözni az ügyfeleket. 

Péntek 

A pénteken született személyek szórakoztatóak és kreatívak, ők remekül megállnák a helyüket a szépségiparban. Akár fodrászként, akár sminkesként vagy masszőrként, hiszen ezek mind olyan munkakörök, ahol újabb és újabb embereket, életutakat ismerhetnek meg. 

Szombat 

A szombaton születettek okosak és fegyelmezettek, ezét érdemes lehet nekik valamilyen üzleti vagy pénzügyi területen dolgozni. Könnyen elsajátítják az ehhez szükséges készségeket, mert hihetetlenül gyorsan tanulnak. Akár saját vállalkozás beindításán is gondolkodhatnak, a tehetégük és a vezetői képességük megvan hozzá. 

Vasárnap 

A vasárnap született személyek kreatívak és merészek, ezért jó ötlet lehet, ha valamilyen művészeti tevékenyéget folytatnak. Nem áll tőlük távol a zenei vagy az írói karrier, de a divatiparban is remekül tudnának érvényesülni. Céljuk, hogy valami egyedit hozzanak létre. 

(via)