Hogy melyik táskát választod, az sokat elárul arról, mit érzel, milyen nehézségeid vannak az életben. Lássuk, a személyiségteszt mit mond a döntésedről!

Fotó: brigitte.de

Első táska

Egy nagyon domináns ember vagy, aki a végletekig kitart. Vannak benned sebek, de ezeket maximálisan el tudod engedni, és felül tudsz rajtuk kerekedni, hogy elérd a céljaidat. Te vagy az, akiről mások azt gondolják, hogy az ég világon soha, semmilyen problémája nincsen.

Második táska

Rendezett és szervezett vagy, de vannak olyan pillanatok, amikor összeomlasz azért. Megadod magadnak a lehetőséget, hogy kisírd magadat, és megéld a fájdalmat és a mélységeket, de ezt mindig titkolod mások előtt, társaságban soha nem mutatod ki a gyengeségeidet.

harmadik táska

Kényelmes vagy, éppen ezért nem szeretnél belemenni abba, hogy bárkinek is arról beszélj, neked milyen problémáid vannak az életben. Főleg, hogy úgy érzed, nincs is túl sok traumád, teljesen átlagos szinten vanank gondjaid. Volt már, hogy bántottak, de ugyanakkor egy szeretetteljes közegből érkezel, és egyébként rendben vagy magaddal. Inkább kerülöd az emberi kapcsolatokat, mert nem szeretnéd, ha ez változna. Inkább nem kockáztatsz, akár egyedül is megállod a helyed, csak ne kelljen csalódnod.

Negyedik táska

Hihetetlenül jókedvű vagy és pozitív. Ha rossz dolgok történnek veled, gyorsan ki tudsz rajtuk akadni, de nagyon gyorsan túl is lépsz. Úgy érzed, minden szomorú perc, minden könnycsepp az életed elvesztegetése, márpedig te jókedvűen szeretnéd ezt végigcsinálni.

Ötödik táska

Akik az aktatáskát választják, meglehetősen domináns személyiségek. Nem vagy túl mélyérzésű, inkább a gyakorlati dolgokra koncentrálsz, a kihívásokra, a megoldandó problémákra. Ez persze nem azt jelenti, hogy neked soha semmi nem esik rosszul, de általában a céljaid és a karriered fontosabb annál, mint hogy magánéleti dolgokon rágódj.

Hatodik táska

Könnyen túllépsz bármilyen nehézségen, mert tudod, hogy a Karma mindennek az alapja. Ezen kívül, pedig rendkívül nyitottan állsz az emberekhez, elfogadod, hogy ahogyan te is, úgy mások is hibáznak. Gyorsan megbocsátasz, és elengeded a múltat, mindig a jövőbe tekintesz, amiről úgy érzed, tényleg te dönthetsz. 

via