Nincs bonyolult dolgod ezzel a teszttel, csak figyeld meg, neked melyik állat tűnik fel először a képen, majd nézd meg annak jelentését: ez elárulja, milyen feleség leszel!

Oroszlán

Ha ezt az állatot láttad meg először, akkor hűséges feleség leszel. Mindig is hűséges barát voltál, sokat tett az emberekért, és ezt a remek tulajdonságodat a házasságba is tovább viszed. 

Macska

Ha a macska tűnt fel először, akkor egy igazi otthonteremtő feleség leszel. A férjednek te leszel a nyugalom, a központ, a menedék a problémák elől, és a hosszú napok után. 

Kutya

Ha először a kutyát láttad meg, amikor megnézted ezt a képet, akkor olyan feleség leszel, aki mindig kalandra vágyik. A férjednek tehát sok-sok programmal kell készülnie, mert neked nem lesz jó az otthon ülés!

Hattyú

Amennyiben a hattyút láttad meg először, neked az lesz a legfontosabb, hogy a problémák házon belül maradjanak. Nem fecseged ki a magánéleti problémáidat, csak egy dolog számít, hogy mindenki tökéletesnek lássa az életed.

Ha először a lovat láttad meg, akkor egy igazi multitasking feleség leszel. Neked fontos, hogy a család minden területen működjön: legyen meg a szerelem, legyen meg a béke, mellette viszont az anyagiak és a szociális élet is.  

via