Észlelésünk mindig érdekes következtetéseket ad a személyiségünkről. Amit először meglátunk egy képen, az gyakran megmutatja, hogy milyen típusú karakterek is vagyunk. Te mit látsz meg először ezen a képen? Sokat elárul rólad a válaszod!

A lyukat, a barlangot?

Nyugodt ember vagy, aki mindig igyekszik pozitívan látni a dolgokat. Az emberek szívesen kérnek tőled tanácsot, mert a belső nyugalmad őket is megnyugtatja. Az az empátia, amivel mások felé fordulsz, ahonnal megnyugtat mindenkit. 

A repülő csészealjakat?

Ha az UFO-kat láttad meg először, akkor valószínűleg csendes ember vagy, aki ritkán mutatja ki az érzéseit. Nem érdekel, mit gondolnak rólad mások, mégis viszonylag nehezen mutatsz meg bármit is az életedből a külvilágnak. Érdemes lenne azonban gyakrabban előbújnod a burokból, nincs félnivalód. 

A földönkívülit?

Olyan ember vagy, aki messziről felismeri, és mélyen elemzi a problémákat. Ez sokszor előny lehet, ám emiatt sokan azt gondolják, mindenre rástresszelsz, és néha kicsúszik a kezedből az életed irányítása. Sokszor inkább a jövőben élsz, a pillanat pedig elszalad melletted. Néha csak engedd el a dolgokat, és sodródj! 

via