Már egy ideje tetováláson gondolkodsz, de még nem sikerült eldönteni, mit is varass magadra? Akkor most mutatunk 5 motiváló tetkót, amik neked is fixen elnyerik a tetszésed. 

Az erő szimbóluma 

Ha egy igazán erős jelentéssel bíró tetkóra vágysz, akkor a tehénkoponya tetoválás neked tetszeni fog. Ez gyakorlatilag az erő szimbóluma, ami mindennap emlékeztet téged arra, hogy erős vagy és bátor. 

Végtelen 

Bár a végtelen jel egy kicsit klisének tűnhet, de ha számodra jelentéssel bír, akkor nagyszerű választás. Ez a jel az, ami napra napra emlékeztet téged arra, hogy a végsőkig kitartasz és sosem adod fel. 

Villám 

Olyan vagy mint a villám? Hirtelen, kicsit hangos? A villám nagyszerű szimbóluma a szenvedélynek, ez az apró ám annál motiválóbb tetkó ékes bizonyítéka annak, hogy te bizony mersz önmagad lenni. 


Angyalszárny 

Ha van valami, ami tökéletes leírja az erőt és a dinamikát akkor az az angyalszárny. Az angyalok őrzők, hírnökök, olyan lények, akik támogatást nyújtanak a szükség idején. Ez a tetoválás finom, de mégis nagyon intenzív jelentéssel bír. Szövegek 

Zárjuk a motiváló tetkók sorát egy szöveges megoldással. Ezek is nagyon népszerűek, hiszen a rövid, velős, ütös szövegek talán a legjobb tanítók. Mindenképpen olyat válassz, ami hozzád illik, ami a te személyiséged prezentálja. A lenti no worries (semmi gond) tetkó például nagyon cuki, de az feltélten amellett tedd le a voksod, amit tényleg a magadénak érzel. 


(via