Már egyre kevésbé trendik az óriási méretű, feltűnő tetoválások. Miley Cyrustól kezdve Halsey-n át egészen Dua Lipáig már a világsztárok is inkább a sok kicsi, ámde rendkívül édes tetoválásokat preferálják, ami miatt már a tetoválóművészeknél is inkább az aprólékos kidolgozású, részletes minták örvendenek nagyobb népszerűségnek. 

A kis tetkókban pedig nemcsak az a jó, hogy sokkal hamarabb elkészülnek, hanem az is, hogy könnyen el lehet takarni őket, mert szinte láthatatlanok maradnak a testeden.

Ha tehát neked is szöget ütött a fejedbe egy tetoválás, de a nagy, feltűnő darabok távol állnak a stílusodtól, akkor jó helyen jársz! Most nemcsak remek tetkós illusztrációkat mutatunk, hanem arra is tippeket adunk, hová varrasd fel őket!

Szívecskés tetoválás

Olyan apró, hogy már-már alig lehet észrevenni, de akár hányszor néz rá a viselője, mindig mosolyt csal az arcára ez a szívecskés tetoválás. 

Virágos tetoválás

A felső kar belső részén láthatatlanul bújik meg ez a kis virágszál, aminél édesebb tetoválás aligha létezik. 

Csillagos tetoválás

Csak azok vennék észre ezt a gyönyörűen kidolgozott festést, akik konkrétan oda néznek. Ma már rengeteg csillag alakú forma közül lehet választani, ez az egyik legszebb. 

Pillangós tetoválás

Ha a csillagok és a virágok nem a te személyiségedet tükrözik, a kedvenc kis állatod képét is magadra lehet varratni: ez a pillangós változat a maga aprólékos kidolgozásával például szemet gyönyörködtető.

Madaras tetoválás

A szabadság és a kötöttségek nélküli élet szimbólumai, azaz a repkedő madarak különösen jól fognak mutatnak a vállaid között, ami egy abszolút szolid hely egy tetkónak. 

Szöveges tetoválás

Ha van olyan szó, amit nagyon szeretsz, akkor a kézírásos vagy a nyomtatott betűs változatok helyett illusztrációként is érdemes magadra varratni. Így lényegében csak azok fogják tudni elolvasni, akik tudják, hogy mit jelent a szó. A képen a divinity, azaz isteni természet szó látható egész művészi alakot öltve. 

Kezdőbetűs tetoválás

Egy teljes szó helyett csak egy betűt is kiválaszthatsz, amit a tetoválóművésszel közösen egy csodálatos kaligráffiát is megálmodhattok. 

Hold alakú tetoválás

A hold alakú tetoválások rengeteg variációkban és stílusokban rajzolhatók meg. Ez a levelekkel díszített változat például egészen gyönyörű!

Színes tetoválás

Ha színezett tetoválást szeretnél, érdemes a kedvenc virágodat kiválasztani: a napraforgók például különösen jól mutatnak színesben. 

Szerelmes tetoválás

Ezek a cseppnyi szerelmes tetkók nem túl extrák, könnyen el lehet takarni őket, mégis sokat jelentenek a viselőiknek. 

Falevél tetoválás

Bár kifejezetten fájdalmas helyen található ez a faleveles tetoválás, az biztos, hogy megérte, mert egyszerűen gyönyörű lett! 

Smiley tetoválás

Ha a barátaiddal, testvéreiddel vagy édesanyáddal szeretnél közös tetkót, jó ötlet lehet egy smiley varratása, ami mindig jó kedvre fog deríteni titeket. 

Rajzfilmes tetoválás

Annyira kicsi, hogy nagyítóval kell keresni, de az biztos, hogy nagyon menő leszel, ha a kedvenc rajzfilmedből varratsz fel egy jelenetet! Mielőtt kiválasztod a végleges verziót, látogass meg több tetoválóművészt, mert mindenki más módon rajzolja le őket!

Via