A pasik szívéhez a hasukon keresztül vezet az út, ahogy a mondás is tartja. Ám ezen kívül a megfeleő illat is ugyanolyan fontos, ha el akarod csábítani a kiszemeltedet. Szakértő elárulta, hogy milyen  illatok  indítják be a legjobban a férfiakat. Neked melyik a kedvenced?


Levendula

Egy chicagói felmérés kimutatta, hogy a levendula aromájú parfümök 40 százalékkal növelik a férfiak péniszének véráramlását. Nincs más hátra, mint hogy beszerezz egy levendula illatú parfümöt és hozzáillő gyertyát. Az eredmény garantált. 

Vanília

Kétségtelenül a  vanília  még mindig az egyik favorit, ha parfümről van szó, nem véletlenül. Rengeteg sztár, köztük például Jennifer Love Hewitt rendszeresen használja, és mindig magánál hordja. A férfiakat vonzza a vanília édeskés aromája, így irány a legközelebbi bolt, hogy a te készletedből se hiányozzon. 

Narancs

A vibráló narancs illata nagyon be tudja indítani a pasikat. A friss, nyári, egzotikus parfümöket imádják. Mivel serkenti az érzékszerveiket, téged fognak rögtön kiszúrni a tömegből.

Csokoládé

Bármilyen meglepő, tényleg működik akármennyire furán is hangzik. A  csokoládé  híres vágykeltő hatásáról, ami parfüm formájában is igaz. Ha ilyen illatot fújsz magadra, a pasid nem tud majd betelni veled. 

Alma

Az alma kifejezetten üdítő a parfümökben. Zamatos, üdítő illata rengeteg energiát kölcsönöz a viselőjének, amire a pasik is felfigyelnek. Ha alma aromájú parfümöt használsz, garantált, hogy a figyelem középpontjában kerülsz.


via