Az ünnepi sürgés-forgás közepette annyi elintéznivaló van, hogy ha a ruhádra, 👗meg az ünnepi sminkedre 💄 marad is időd, a hajadra már tutira nem, akkora rohanásban leszel minden egyes családi összejövetel, karácsonyi buli vagy munkahelyi parti előtt. A következő szuper gyors ünnepi frizurákat viszont garantáltan el tudod majd készíteni 5 perc alatt, szóval nincs kifogás! Mutatjuk, hogyan csináld őket szépen és gyorsan úgy, hogy még készen is legyél velük! 😍

Kuszált hosszú haj

Chris Appleton sztárfodrász rendszeresen csinál Jennifer Lopeznek ilyen frizurát, mert pillanatok alatt készen van és a fellépései közben sem megy tönkre. A lényeg, hogy miután kifésülted a hajadat, tincsenként megpödörd őket, utána pedig fújd le őket fixáló sprayvel. Kész is van! 👩

Cosmo-tipp: Mehet vékonyabb és vastagabb hajtincs is attól függően, hogy mennyire sietsz és milyen hatást akarsz elérni: hátul pedig nem kell foglalkoznod a hajaddal, mert ez a frizura csak elölről látványos! 

Féloldalas hullámos frizura

A hajsütővas felmelegedésétől ekzdve csak öt perc kell ahhoz, hogy hasonló frizurád legyen, mint amilyen a képen látható csajszinak van. Röviden: a homlokod közepétől lévő hajtincseket kezdd el besütni egy oldalra, szépen egymás után, amit aztán hanyagul a válladra helyezhetsz. A hajad másik felét akár csattal is rögzíthetsz, de ha csak simán átrakod a másik oldalra, az is szuper lesz. ✨ A lényeg, hogy utána az egészet rögzítsd fixáló spray-vel, mert akkor lesz csak igazánt tartós!

Cosmo-tipp: Ehhez a frizurához szuper jól mennek a hatalmas, csilli-villi statement fülbevalók, szóval te se hagyd ki őket, amikor ilyen a hajad! 

Befont lófarok

Az öt perc kézügyességtől (és gyorsaságtól) függ, de ha benne van a kezeidben a boogie dance, akkor simán megvalósítható a dolog! Fésült ki, középen válaszd szét, hátul pedig szorosan fogd össze lófarokban a hajad. Fújj rá egy réteg fixálót, majd kezdődhet a fonás! ❤️‍🔥 Egy-kettő, hamar megvan, csak arra figyelj, hogy jó szorosan fond a hajadat, mert akkor lesz szupertartós a végeredmény! A végét még vékony hajgumival rögzítsd a fonatot is sprayzd le, ennyi.

Cosmo-tipp: Ha a hajszíneddel megegyező színű vagy átlátszó hajgumival rögzíted a hajad, még szebb lesz a végeredmény. A csaj hajában például alig látszik a sötétbarna hajgumi és tök jól néz ki!

Konty elöl két tinccsel

Fésüld ki, válaszd szét és lófarokba szorosan kösd fel a hajadat. utána elöl a válsztáknál vegyél ki egy-egy tincset, amit még párszor kifésülsz, majd lefújsz egy kis sprayvel. Ha megvan, foglalkozz a kontyoddal: csak simán gumizd vel, rögzítsd hajcsattal vagy csináld olyan össze-visszára, ahogyan a csajnak van a lenti képen. ⬇️

Cosmo-tipp: A kontyod akkor lesz igazán látványos, ha használsz hajfánkot vagy van hajhosszabbításod. Ha neked egyik sincs, akkor csak törekedj arra, hogy minél magasabbra és nagyobbra kösd a kontyodat!

Kócos konty elöl göndör hajtinccsel

Ehhez a frizurához muszáj, hogy legyen hajfánkod, mert azzal sokkal gyorsabb és szebb lesz a végeredmény. Szóval a szokásos: fésüld ki és kösd lófarokba a hajad és helyezd fel a lófarkodra a fánkot. Itt kezdődik a mulatság! Elöl, valamelyik oldalról vegyél ki egy tincset a hajadból, amit süss be hajsütővel! A fánkon lévő hajadat pedig tekerd körbe és körbe, amíg egész kusza nem lesz a végeredmény.❤️

Cosmo-tipp: A konty körüli fixáláshoz hajsprayt és néhány hullámcsatot is használhatsz, de ha elég szorosan kötötted fel a hajadat és stabil a hajfánkot, nem fog szétesni a hajad nélkülük sem! 

Befont és kibontott haj

Ez a legegyszerűbb mint közül, mert előre is meg tudod csinálni! Még előző éjjel fond be sok-sok apró tincsre a hajadat, aztán aludj is úgy el. Másnap, a buli/összejövetel előtt bontsd ki, szükség szerint pedig fésüld ki a hajadat az ujjaiddal. Magától lesz ilyen a hajat, mint lent a képen, semmi más trükk nincs hozzá. 🤍 

Cosmo-tipp: Minél kissebbek a fonatok, annál több hullám lesz a hajadban. Ha tehát nagy tincseket szeretnél, akkor oldalanként elég csak 3-3 fonatot csinálnod, akkor is szuper lesz a frizurád! 

Magas copfos frizura

A kislányos imidzs nem mindenkinek jön be, de ha neked mégis, próbáld ki a magas copfos frizurát, amihez nem kell túl sok minden. Először is fésüld ki és válaszd ketté a hajadat. Az egyik felén lévő hajadat fogd össze hajgumival vagy egy leválasztott tinccsel tekerd körbe! Minél vastagabb, annál jobb, mert ez fogja megemelni a hajadat. Utána jöhet a másik oldal és már kész is!

Cosmo-tipp: Ha még cukibb frizurát szeretnél, süsd be a két copfod végét, hogy kicsit göndör legyen a vége. Pont olyan lesz, mint a lenti képen a csajnak, a pasik imádni fogják! 

Via