Vészesen közeledik az új év, de még fogalmad sincs, hogy milyen szilveszteri körmökre vágysz? Nos, most mutatunk 5 trendet, amelyek hódítanak az idei szezonban. Az biztos, hogy mindenki meg fogja csodálni a kezeidet a buliban! 🤩

1. Arany-króm körmök

Ha megfogadod, hogy 2024 lesz az az év, amikor a műkörmöd minden eddiginél menőbb lesz, akkor az arany-króm körmöket neked találták ki. Kíváncsi vagy, hogyan készül? A körmösök általában kemény gélt használnak a krómpor alapjául, hogy texturált hatást érjenek el.

2. Minimalista strasszos műkörmök

Ezek a csillogó strasszos körmök csillognak a fényben, tehát akár te is lehetsz a diszkólámpa a szilveszteri buliban. Nagyon egyszerű megcsinálni, de mégis csodálatosan mutat, és biztosan nagy sikere lesz. Hosszabb körmökön azonban egyértelműen jobban mutat. 

3. fényesen csillogó lila körmök

Ha szereted a vízmárvány körmök sokszínű megjelenését,  frissítsd őket néhány csillogó körömlakk kiválasztásával szilveszter alkalmából. Bónuszpontok is járnak, ha egy csillogó fedőlakkot húzol a konfettiszerű hatás érdekében. Egy körmös azonban még több szuper ötlettel állhat elő. 

4. Ezüst csillogó pillangó körmök

Az újév az újrakezdésről és egy új fejezetről szól. Nos, nekünk ezekről a pillangokról pontosan ez jut eszünkbe. Tehát ha izgatottan várod a 2024-es évet, akkor tökéletes választás lehet számodra ez a körömtrend. Ha a pillangók nélkül tündökölnél ezüstben, az is szuper ötlet. 

5. Matt fekete és arany körmök

Egy kicsit extrémnek tűnhet, de ha szereted a sötét színeket, akkor bizony magabiztosan viselheted. Az arany azonban feldobja a körmöket, így mindenképpen érdemes a kettőt összekombinálni. Ez a trend egyébként a rövidebb körmökön is jól mutat. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eunice Park (@eunicornnails) által megosztott bejegyzés

Via