Az eredeti balzsam, amit Catherine Denevue fedezett fel a 2000-es évek elején, hogy puha, telt ajkakat varázsoljon vele magának, ma már egyre több sztár kedvence. Ott lapul Jodie Comer és Laetitia Casta táskájában is. Ők úgy teszik le voksukat a természetes, tisztán gyógynövény alapú bőrápolás mellett, hogy nem kötnek kompromisszumot sem hatásban, sem minőségben. 

De mit is tud a most megújult összetételű, csak természetes összetevőket tartalmazó, tartósítószer és illatanyag mentes Homeoplasmine Natura? Alapja kényeztető shea vaj, mandulaolaj és glicerin, gazdag, mégis gyorsan felszívódó, de emellett tartósan puhító krém, ideális azokra a testtájakra, ahol gyorsan veszít a bőr nedvességet. Ajkainkon nincs faggyúmirigy, így sokkal érzékenyebbek a száraz időre, hidegre, vagy napsütésre. A legszebb rúzs sem mutat jól egy cserepes szájon – a Homeoplasmine Natura gyorsan megoldja a problémát, jöhet a szájfény és a rúzs, vagy az ajkak a maguk természetes szépségében. A francia recept, egy cseppnyi Homeoplasmine az ajkakon egyenletesen elkenve, hogy a rúzs telt és hidratált alapot kapjon, és nem utolsósorban, tovább is tartson.

Homeoplasmine Natura balzsam

Laetitia Casta saját bevallása szerint gyógyszertárakban szeret természetes, magas minőségű kozmetikumokat vásárolni. Ő a Homeoplasmine-t irritált, kipirosodott arcbőre nyugtatására használja – egyfajta primerként, a smink alá. Jodie Comer először egy filmforgatáson találkozott a Homeoplasmine-nal. Száraz könyökét és ajkait ápolja vele.

A Homeoplasmine Natura balzsam körömvirág, nagy útifű és benzoé gyanta kivonatát tartalmazza. Bőrnyugtató, hámosító és regeneráló a körömvirág, gyulladáscsökkentő hatású az útifű, míg a benzoé gyanta a stresszes bőrt nyugtatja, összehúzza, antiszeptikus és a krém csodás illatáért is felelős.

TIPP: sminktetoválás után is nyugtatja a megviselt bőrt, de bevetheted a berepedezésre hajlamos sarkad ápolására is, szandálszezon előtt.