Te is keresed azt a csodaszert, amitől a hajad nem csak gyorsan nő, de tökéletes állapotban is lesz?

Hosszú és gyönyörű haj

Hidd el, lehet a hajad bármennyire is hosszú, ha nincs jó állapotban, akkor nem a legszebb a finish. Ám van egy jó hírünk: nem lehetetlen az, hogy tényleg egészségesek legyenek a tincseid, és még gyorsabban is nőjenek az átlagosnál.

A legújabb csodaszer az árpafű, ami rekord gyorsan megerősíti a hajszálakat, és rengeteget segít a hajhullás ellen is, valamint támogatja a hajnövekedést. Ez a magas tápanyagtartalmú étrendkiegészítő általában por állagban, vagy kapszula, tabletta formájában kapható.

Számos jótékony hatás

Tele van A, B1, B2, B3, B6, B12, C, E és K vitaminnal, de tartalmaz vasat, cinket, és magnéziumot is. Az árpafű lúgos, ezért egyensúlyba hozza a sav-bázis egyensúlyt is.

A rosttartalmának köszönhetően biztosítja a jóllakottság érzését, és gátolja az édesség utáni vágyat, valamint tele van antioxidánsokkal. Csökkenti a koleszterinszintet, ezáltal a stroke kockázatát, és serkenti a sejtfejlődést a belekben.

Így tehát elmondható, hogy nem csupán a haj gyors növekedése miatt ajánlott, de az egészségnek is kifejezetten jót tesz. 

via