Tart a párizsi divathét, a közönség soraiból Palvin Barbi sem hiányozhat. A magyar modell minden bemutatóra elképesztően látványos szettben érkezik! 

Palvin Barbit még nem láttuk ennyire különleges ruhában

Már megszokhattuk, hogy Palvin Barbi rendszeresen felkerül a legjobban öltözött hírességek listájára. Minden vörös szőnyeges eseményre sikerül emlékezetes ruhában megjelennie, pár héttel ezelőtt például a Velencében viselt szettjéről cikkeztek a divatmagazinok. 

palvin-barbi-2023
Jacopo Raule / Getty Images

A szuper ízléséről elhíresült modell a Párizsból sem hiányozhat, az elmúlt napokban Barbi már több divatbemutatón is részt vett. Legutóbb a Vivienne Westwood show-t tekintette meg, az alkalomra pedig egy különleges ruhában érkezett

Barbi szettje igazán dögös volt, hiszen egy mélyen kivágott fűzőt, illetve egy aszimmetrikus szoknyát viselt. A ruha felsőrészének annyira mélyen volt a kivágása, hogy a dekoltázsát is megvillantotta. Az összhatás igazán punkosra sikerül, ezt csak tovább fokozta a platformos cipő. 

Palvin Barbi összeállítása nagy sikert aratott, sokan kiemelték, hogy mennyire remekül álltak neki a ruha színei. A stílus szintén nagyon üdítő volt, hiszen Barbit nem szoktuk ennyire formabontó darabokban látni. A rajongók reménykedtek abban, hogy feltűnik Barbi a bemutatón, hiszen a menyasszonyi ruhája a Vivienne Westwood divatháztól származott.