A 2024-es tavaszi frizuratrendet a '90-es évek ihlették: Taylor Hill most éppen az extra szexi grunge bixie fazont viseli, aminek mások sem tudnak nemet mondani. 

Vissza a '90-es évekbe!

Idén elbúcsúzunk a hosszú tincsektől, ugyanis az idei trendeket a rövid frizurák uralják. A '90-es évek berúgják az ajtót, és nagyon nehéz lesz nem ollót ragadnod, mert a grunge bixie mindenkit beszippant!

A hajvágás a klasszikus bob és a pixie vágás keveréke, ennek az egyvelegnek köszönhető ez a különleges név is. A 27 éves Taylor Hill topmodelltől indult hódító útjára, és mára már azok is bevállalják, akiknek soha nem tetszett a rövid haj. 

Művészi megjelenést kölcsönöz

Ez a frizura meglepően sokoldalú, nem is gondolnád, hányféleképpen lehet styling-olni. Hollie Rose Clark mesterfodrász, a Who What Wearnek azt nyilatkozta, ez a frizura a párizsi bob élesebb, művészibb testvére. 

A frizura a gondtalanságot sugallja. Elveszi a klasszikus bob tompaságát, de a rétegezése sokkal lágyabb. Erősen keretezi az arcot, és a megszokott bob helyett egy Bardot ihlette fru-frut vágnak. 

via