Tudományos alapon készített formula

Az ICONIQUE Professional termékeket kiváló szakemberek készítettek, a legújabb tudományos ismeretek alapján. Innovatív összetevőket tartalmaz a leghatékonyabb koncentrációban. A termékek megálmodói felhívják figyelmünket arra, hogy kiemelten fontos a hajunk ápolása a mindennapokban is. 

Keratin eredménye

Az ICONIQUE Professional R+ Keratin Repair regeneráló sampon hidrolizált keratint tartalmaz, amely mélyen behatol a hajszálakba, célzottan kezelve és helyreállítva a károsodott szálakat. 

Sericin selymes hatása

A selyemprotein - sericin -, tartósan fokozza a haj hidratáltságát, ezáltal selymessé és fénylővé téve azt. Egyúttal védelmet nyújt a külső negatív hatásokkal szemben, így a haj ellenállóbbá válik.

A haj megerősítése

Az összetevők közül a symbio®quat gondoskodik a haj megerősödéséről, és ugyancsak hozzájárul a fényességéhez, valamint a simaságához és megelőzi a haj nehéz érzetét.  

Megelőzés a mindennapokban

A jövőben ne csak kezeljük, hanem óvjuk is hajunkat további károsodástól. Az ICONIQUE Professional R+ Keratin Repair rendszeres használatával megelőzhetjük a hajunk egészségtelenné válását, így mindig ragyogó hajnak örülhetünk. 

Legyen az ICONIQUE Professional a hajápolási rutinod elengedhetetlen része, és élvezd a gyönyörű haj érzetét a hét minden napján! A termék online megrendelhető a Notino honlapjáról vagy személyesen is megvásárolható a Notino üzleteiben.