A trendeken még mindig érződik a ’90-es évek hatása, így talán nem fogsz meglepődni, hogy sok hajviselet esetében megjelennek az említett évtized jegyei. Ha kíváncsi vagy, hogy melyek lesznek a legnépszerűbb frizurák, akkor olvass tovább!

Sellőhaj 

A nyár első része a hableányos trendekről szólt, a mikrotrendtől ősszel sem kell elköszönni, hiszen a szezonban a lágy hullámok kapják a legnagyobb főszerepet. A vizes hatás most háttérbe szorul, és főként a természetesség kerül fókuszba. A sellőhullámokat könnyedén elkészítheted, akár fonással is. Az sem gond, ha a nap végére már nem annyira tökéletesek, hiszen most a lazaság a lényeg.

Birkin-frufru

Frufru terén több dolog is előkerül a szezonban, az egyik a már jól ismert függönyfrufru, ami a ’70-es évek egyik nagy kedvence. A másik, a Birkin-frufru, ami egy visszafogottabb, franciásabb verzió. Az említett fazon rövidebb, mint a függönyfrufru és a homlokot is jobban takarja, ugyanakkor ugyanúgy vannak benne hosszabb és rövidebb szakaszok. Itt az ideje kipróbálni, nem fogod megbánni!

Rachel-effect

Nem nehéz kitalálni, hogy a következő stílus kiről kapta a nevét, hát persze, hogy Rachel Greenről! A Rachel-hajat senkinek sem kell bemutatnunk, de idén ősszel inkább a szárítási forma kerül előtérbe. Nagyon divatosak lesznek a különféle rétegek kiemelése, a lényeg, hogy minél dúsabb hatása legyen a frizurának, hosszabb lobonc esetén különösen látványos lesz a végeredmény. A rétegeket göndörítheted is, így olyan lesz, mint a ’90-es évek népszerű szupermodelljenek a haja. 

Bob minden mennyiségben 

A bob frizura megunhatatlan, éppen ezért szerepel több formája az őszi hajtrendek között. A teljesen egyenesre vágott tincsektől, a hosszabb lobig mindent megtalálunk, a lényeg, hogy rövid legyen. Feldobhatja a fodrászod egy vagány frufruval, vagy akár kipróbálhatod a blunt bobot függönyfrufruval. 


Via