Tombol a retró, ezt pedig a legmenőbb celebek is tudják. Bár a Mob Wife Winter már véget ért, Rihanna még nem szeretné elengedni, és egy ’90-es évek ihletésű frizurával jelent meg! 

Rihanna haja nagyon menő lesz idén

Már többször írtunk róla, hogy mennyire menőnek számítanak a ’90-es évek és a 2000-es évek trendjei. A népszerű irányzatok jól keverednek a mai modern trendekkel, így kifejezetten érdekes lesz az összhatás. Ez a vonal nemcsak a ruháknál figyelhető meg, hanem megjelenik a frizuratrendeknél és a sminkeknél is.

Rihanna nagy divatdiktátor hírében áll, hiszen az énekesnő nem csupán imádja a trendeket, de saját márkái is vannak. Mindig a frissebb dolgokat viseli, ahogyan a sminkek és a frizura terén is követi a divatot. Nem is olyan régen lecserélte a hajszínét, és a feketéről szőkére váltott. Egy nagyon lágy árnyalatot választott, ami a 2024-es szezon egyik nagy kedvence lesz. 

A hajszínéről már sokat írtunk, a fodrászok még ajánlották is ezt a nagyon lágy, vöröses, barnás hajszínt, amiben tökéletes keverednek az egyes tónusok. Világos, de nem annyira, ezért tökéletes választás lehet, ha nem szeretnél annyira szőke lenni

Most azonban nem a hajszínével okozott feltűnést, hanem a kontyával. Rihanna egy nagyon ’90-es évek ihletésű hajjal jelent meg, amit a szupermodellek is viseltek évtizedekkel ezelőtt. A szélfútta hatású frizurát a feje tetején tűzték meg, az arcához közel eső tincseket pedig szabadon hagyták. Kifejezetten laza, hanyag hatást kelt, annak ellenére, hogy egy tökéletesen megkomponált hajról van szó. 


Via