Egyszerűen nem tudjuk megunni Rihanna stílusát. Az énekesnő mindig nagyon vagány szettekben lép az utcára, még egy egyszerű vacsira is elképesztő outfitben érkezik. Most a bőrkabátjával hívta fel magára a figyelmet, ezt neked is látnod kell! 

Rihanna bőrkabátja az év legtrendibb darabja 

Bőrkabát idén sem hiányozhat a tavaszi trendek közül, az előrejelzések szerint a kissé oversize, motoros fazonok továbbra is népszerűek lesznek. Emellett retró stílusú, egyenes szabású fazonokkal találkozhatsz majd. 

Rihanna is jól tudja, hogy egy állandó, izgalmas trendről van szó, ezért már a sokadik bőrkabátot láthatjuk rajta. Most azonban nem egy klasszikus, sokak által kedvelt fazont vett fel. RiRi kabátja jóval hosszabb, mint a megszokott, kicsit hasonlít azokra a ballonkabátokra, melyekkel az elmúlt szezonokban találkozhattál. De még ettől is sokkal izgalmasabb!

A bőrkabátnak van egy műszőrme bélése, így egy olyan darabbá válik, amiben tuti, hogy nem fázol. Kellően hosszú, így akár miniruhával is lehet viselni, épp, ahogyan Rihanna tette. Az alját felhasították, ettől még vagányabbá válik. Rihanna kabátját semmiképp sem lehetne hétköznapinak nevezni, nagyon menő, ahogyan a különféle trendek keverednek benne. 

Meg kell említenünk a kabát összetételét is, mivel nem csupán egyetlen bőrt használtak hozzá, hanem többféle anyagból varrták össze. A patchwork technikának köszönhetően még extrábbá vált a szettje. 


Via