Egy fiatal beauty-rajongó, Haley Dean a TikTok oldalán osztotta meg a követőivel, milyen szörnyű dolog történt vele azt követően, hogy elment egy szempillahosszabbításra

Allergiás reakció

A közösségi oldalára feltöltött videóban a lány előtte-utána képeket mutatott, amikből kiderült, hogy az eljárás után allergiás reakció lépett fel nála, aminek következtében nem csak a szemei, de az arca is felduzzadt. Haley olyan súlyos rohamot kapott, hogy sürgősségi ellátásra szorult. 

Úgy döntöttem meghosszabbítatom a pilláimat, hogy csinosnak érezzem magam. Aztán elkezdtem egy kicsit viszketni és duzzadni 

– magyarázta a felvételen a lány, aki több képet is mutatott, amiken jól láthatók, mennyire puffadtak a szemei. Haley ezt követően eltávolította a pillákat, viszont másnap reggelre a szeme még duzzadtabb lett, ezért azonnal orvoshoz ment, ahol sürgösség ellátásban részesült. 

Kaptam egy oltást, valamint gyógyszert is 

– mondta, továbbá hozzátette, nem a pillást hibáztatja, ugyanis volt már neki korábban is műszempillája, akkor nem volt semmi gond, időközben azonban úgy fest kialakult nála valamiféle allergia. 

Tesztelni kell 

A szakértők egyébként arra kérnek mindenkit, hogy egy ilyen jellegű kezelés előtt végezzenek tesztet, így elkerülhetők a hasonló esetek. A legtöbb esetben az alany ragasztóra allergiás, és nem ritka, hogy olyanoknál is kialakul, akiknek korábban nem volt problémájuk a szempillahosszabbítással. 

Többekkel megtörtént 

A kommentszekcióba többen együttérzésüket fejezték ki a lány felé, valamint akadtak olyanok is, akik hasonló tapasztalataikról számoltak be. 

Pontosan ugyanez történt velem is 

– írta az egyik felhasználó. 

Velem is megtörtént. Olyan szomorú voltam. Egy évvel később még egyszer megpróbáltam, de akkor is ugyanez volt a reakcióm 

– tette hozzá egy másik. 

(via)