Állandóan diétázol, mégis úgy érzed, hogy semmi eredménye nincsen? Sokat sportolsz, és at étkezésre is odafigyelsz, mégsem történik meg az áhított fogyás? Ez a 3 népszerű hack sajnos egyáltalán nem annyira hatékony, mint amennyire annak mondják. 

Kalóriadeficit

Sok mindenki ajánlja ezt a módszert a fogyáshoz. Ez alapvetően azt jelenti, hogy kevesebb kalóriát fogyasztasz, mint amennyit felhasználsz a nap során. Ez egy ideig tényleg nagyon hatásos és működik, de aztán elveszti a hatékonyságát, és stagnálni fog a súlyod. Inkább törekedj arra, hogy minőségi, és hasznos, vitaminokban, tápanyagokban gazdag ételekből álljon az étrended.

Súlycsökkentő tabletták

Rengeteg márka ígéri azt, hogyha beveszed a csodabogyót, akkor úgy fogsz fogyni, hogy sem diétáznod, sem mozognod nem kell. Pont ez egyáltalán nem jó megoldás, és hidd el, hogy nem is tart ki hosszútávon az eredmény. Törekedj arra, hogy ha lassabban is, de egészséges elvek mentén szabadulj meg a plusz kilóktól.

Csak kardió

Természetesen szuper, ha a 0 perc mozgás helyett beiktatsz 10-15 perc futást naponta. Ám az hatalmas tévhit, hogy a fogyás csak akkor működik, ha kardiózol. A legjobb, ha a teljes testet átmozgató edzést alkalmazol, ami fokozatosan növeli az izmok erejét is. 

via