Vasárnap megrendezték a Super Bowlt, amin Blake Lively is részt vett. A színésznő Taylor Swift társaságában szurkolt, hiszen Taylor pasija a Kansas City Chiefs játékosa. Blake ehhez igazította a szettjét is, amit mindenki imádott

Blake Lively menő szettben volt a Super Bowlon

A színésznő outfitjeit imádják a divatrajongók, hiszen elképesztő stílusrézékkel rendelkezik. Bármit vesz fel, tuti, hogy trend lesz belőle, és tényleg minden jól áll neki. Blake legtöbbször elegáns szettekben jelenik meg, sok kiegészítőt visel, és imádja a magassarkúkat. A Super Bowlra azonban egy lazább összeállításban érkezett. 

blake-lively-2024
Steph Chambers / Getty Images

A színésznő Taylor Swifttel és a barátaival szurkolt közösen a Kansas City Chiefs csapatának. Mivel a Chiefs színe a piros, így Blake is ezt vette fel. Egy oversize Adidas x Balenciaga melegítőben érkezett, ami fehér felsővel viselt. A szettje kellően laza, mégis nagyon stílusos volt, így érthető, hogy imádták a fanok. 

Mivel Blake szereti a kiegészítőket, így a kedvenceit most sem hagyta otthon. Látványos ékszereket választott, hatalmas nyaklánccal és rengeteg karkötővel dobta fel az eleve extra szettjét

Az outfit már nagyon retró, de Blake a hajával az egészet megkoronázta. A göndör, hatalmasra tupírozott frizurája nagyon hozza a ’90-es évek hangulatát, ettől tényleg vagány lett az összeállítás.