Ha valaki, akkor Blake Lively tudja, hogyan kell elkezdeni az évet! Az egyik legújabb fotóján egy szuper fülbevalót visel, amiért valósággal rajonganak a csajok. Az ékszer nem is drága, nagyjából 17 ezer forintba kerül! 

Blake Lively fülbevalója igazi bulis darab

A színésznő stílusát mindenki imádja, hiszen Blake igazi divatdiktátor, követi a trendeket, de pár aprósággal mindig a saját ízléséhez alakítja a darabokat. Csodásan állnak neki a színek, a különleges ruhadarabokat gyakran feldobja egyedi ékszerekkel. Valóságos gyűjteménye van fülbevalókból, gyűrűkből és egyéb kiegészítőkből.

Instagarm/@blakelively

Blake kollekcióját főként méregdrága darabok alkotják, de most egy viszonylag olcsó ékszerrel hívta fel magára a figyelmet. A celeb a BaubleBar Pimento Momento Martini fülbevalóját viselte, amit bárki megvehet 48 dollárért, vagyis nagyjából 17 ezer forintért. 

BaubleBar Pimento Momento Martini 48 dollár

Az ékszer azonnal megtetszett mindenkinek, hiszen egy bulis, vidám kiegészítőről van szó, ami szuperül mutat bármilyen partiszettel. A BaubleBar oldalán nem csupán martinis fülbevalók vannak, hiszen van pezsgős és még espresso martinis is. Bármilyen bulis szettet feldobhatsz vele, így érdemes megrendelni! 


Via