Blake Lively és Ryan Reynolds elvesztették közeli ismerősüket, aki 45 éves korában halt meg egy hosszantartó betegség után. 

Ryan Reynolds gyászol

színészt  lesújtotta hír, hiszen közel állt hozzá a férfi. Jay Fear súlyos betegséggel küzdött, ám szervezete feladta a harcot a gyilkos kórral szemben. Ryan a közösségi oldalán számolt be a szomorú hírről, amely teljesen letaglózta őt.

Nyugodj békében Jay Fear. Az egyik legbátrabb, legkedvesebb és legnagylelkűbb ember voltál, akivel valaha találkoztam. Hálás vagyok, amiért megismerhettelek. Soha, senki nem fogja már megtudni, hogy milyen veled az élet. Te vagy az, aki igazán éltél. Ezt soha ne feledd! Őszinte részvétem a családnak! 

Még januárban diagnosztizáltak nála vakbélrákot, ám betegsége olyan súlyos volt, hogy már csak hónapok voltak hátra az életéből.

Utolsó kívánságát teljesítette

Ryan nagy Wrexham-rajongó, csakúgy, mint Jay, egy jótékonysági szervezet pedig segített megszervezni egy találkozót, ugyanis a csapat 15 év után először jutott fel a Football League-be. A Deadpool sztárja pedig egy különleges nappal szeretett volna kedveskedni a férfinek, így a VIP-lelátóról figyelhették a focimeccset. Jay meghatódott, és elárulta, hogy ez volt élete eddigi legszebb napja. 

Imádom Ryan Reynoldsot, aki a való életben is egy úriember. Elhozta nekem a Deadpool-ban viselt kesztyűjét, az egyiket pedig nekem is adta. Megölelt, ami teljesen váratlanul ért. Egy nagyon kedves, önzetlen embert ismerhettem meg a személyében. 

A találkozás után Ryan szíve megszakadt, hiszen nem volt titok, hogy Jay bármikor meghalhat.

Csodálatos volt találkozni Jay-vel. Kíváncsi vagyok, hogy ugyanígy tudnék-e örülni az élet apró dolgainak, ha szerepet cserélnénk, és én lennék beteg. Kivételes ember, és a családja is. Kicsit megkönnyeztem mikor beszélgettünk, ugyanis tudtam, hogy a gyerekeinek és a feleségének mennyire fog hiányozni.

A szomorú hír hallatán Ryan követői is megrendültek, és részvétüket fejezték ki.


via