Bruce Willis felesége, Emma Heming Willis kitért arra, hogy a demenciával küzdő színész kezelési lehetőségei igen csekélyek. 

Bruce Willis állapota nem javul

Egy évvel ezelőtt az egész világ megdöbbent, mikor Bruce Willis bejelentette, hogy visszavonul a színészettől, ugyanis afáziával küzd, ami azt jelenti, hogy nehezen vagy alig tud beszélni. A rajongók mélyen megrendültek, hogy nem láthatják viszont kedvenc színészüket a képernyőkön. Pár hónappal később viszont jött egy újabb szomorú hírt: kiderült, hogy Bruce frontotemporális demenciában szenved, így egyik pillanatról a másikra megváltozhat a viselkedése.

A minap felesége, Emma bejelentette, hogy férje kezelésére nem sok esély van, ugyanis a lehetőségek korlátozottak.

Amikor a demencia világában élsz, tudod, hogy a lehetőségek szűkösek.

A rendező is sorstárs

Emma még  2009-ben ment  hozzá Bruce Willishez, és azután osztotta meg a rajongókkal a vallomását, miután megnézte a Kis üres dobozok című dokumentumfilmet, amelyet Max Lugavere rendező készített édesanyja életéről, aki szintén demenciával küzd.

Tanúja lehettem ennek a remek alkotásnak. Az motivál, hogy az orvosok keresik a válaszokat a betegségre. Hatalmas inspiráció. Köszönjük Max, hogy ilyen bátor és sebezhető voltál, hogy ezt megosztottad, és rávilágítottál az agy egészségének fontosságára

- olvasható a posztban.


via