Emma Heming és Bruce Willis új videóján zokog az egész nap, a demenciával küzdő színész ugyanis ismét elvette kedvesét, hogy legyen még egy szép emlékük. 

Bruce Willis már nem is emlékszik az esküvőre?

A pár most ünnepelte a 14. házassági évfordulóját, és úgy érezték, drága ajándékok és fényűző vacsorák helyett megmutatják a követőknek, mit is jelent az igaz szerelem: videót tettek közzé arról a 2019-es fogadalom megújításról, ahol ismét egybe keltek. 

Emma Heming elmondta, hogy nagyon örül neki, hogy megtették, és így Bruce Willisnek van egy friss, szerelmes emléke a kapcsolatukról. Talán erre hosszabb ideig emlékszik majd, hiszen a legfrissebb információk szerint Bruce Willis már a saját édesanyját sem ismeri fel.

A 10. házassági évfordulónkon úgy döntöttünk, hogy megújítjuk a fogadalmunkat ugyanott, ahol 2009-ben kimondtuk az igent. Nagyon örülök neki, hogy megtettük

—írta Bruce Willis felesége, aki szerint talán nagyobb jelentéssel is bír a 2019-es ismételt egybekelés, mint a 2009-es. Hiszen ez, Bruce Willis állapota miatt most sokkal nagyobb jelentőséggel bír. 

Bruce Willis felesége nem titkolja, mennyire nehéz

Ragadjatok meg minden lehetőséget, ahol a családotokkal és a barátaitokkal lehettek. Ahol együtt ünnepelhettek és jókat beszélgethettek. Ezek az emlékek lesznek majd azok, amelyekre életetek végén is emlékezni fogtok. Tartsátok életben ezeket az emlékeket azok számára is, akik már nem képesek rá.

Bruce Willis azt is elárulta, hogy egyáltalán nem egyszerű számára a házassági évforduló férje állapota miatt. 

Az ilyen komoly, fontos események nem könnyűek a gondozóknak. Hiszen mi tudjuk, látjuk, érezzük, mennyire fontos ez a nap, de a másik lehet, hogy már képtelen rá...

— írta meg szívszorító üzenetét az Instagramra. 

via