Néhány nappal ezelőtt ünnepelte 68. születésnapját az afáziával, valamint frontotemporális demenciával diagnosztizált Bruce Willis. A színész a családja körében töltötte a napot, akit a családtagjai, a felesége, volt neje és a lányai a közösségi médián keresztül is köszöntöttek, egyik szívszoszító üzenet követte a másikat. Felesége pedig most ismét könnyeket csalt a szemekbe. 

Megható videó

Emma egy videót töltött fel a platforma, egy olyan felvételt, ami a 10. évfordulójukon készült, amikor megerősítették az egymásnak tett fogadalmaikat. 

A 10. házassági évfordulónkon úgy döntöttünk, hogy ugyanott újítjuk meg a fogadalmunkat, ahol 2009-ben kimondtuk az igent. Annyira boldog vagyok, hogy így tettünk. Minden alkalmat megragadunk, hogy egyesüljünk és ünnepeljünk a családdal, barátokkal. Ezek azok a pillanatok, az emlékek gyönyörű zugai, amelyeket egy életen át megőrizhetsz 

– írta a bejegyzésben Emma, aki ezt megelőzően egy másik posztot is közzétett az évfordulójuk kapcsán. 

Különleges meglepetés 

A virágcsokrot ábrázoló fotó mellett Emma leírja, hogy ajándékba kapták azt, azután, hogy a modell egy barátjuknak említést tett a házassági évfordulójukról. 

A gyerekek iskolai rendezvényén futólag megemlítettem egy barátomnak, hogy holnap lesz az évfordulónk. Másnap pedig kaptam tőle egy SMSt-t, hogy hagyott nekem valamit az ajtóba. Ez az édes virágcsokor hevert a küszöbön, egy centlivel, amint az állt: boldog évfordulót (...) Ez a véletlenszerű kedvesség azt hiszem sokáig elkísér majd. Szeretlek Julia, köszönöm, hogy különlegesség tetted számunkra ezt a napot

– fogalmazott Emma. 

(via)