Florence Pugh egy látványos és nagyon pink ruhában jelent meg szombaton a Valentino divatház eseményén. A 26 éves, angol színésznőt például a Kisasszonyok legutóbbi filmverziójából ismerheted, de benne volt a Midsommar – Fehér éjszakák című horroban és a Fekete Özvegy című szuperhősfilmben is. És ott van azon hírességek között, akik a hétvégén a Valentino díszvendégei voltak Rómában az új haute couture show-n.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valentino (@maisonvalentino)

Florence Pugh nyilván tudta előre, hogy ebből a ruhából botrány lesz, mert az első posztjában benne van, hogy

hát a szó szoros értelmében véve nem csupaszok,

mármint a mellbimbói. Merthogy ez a ruha nagyrészben pink tüllből készült, és a pink tüllön keresztül elég konkrétan átlátszott a teljes felsőteste. Melltartóról természetesen szó sem volt.

Nos, hiába volt Florence Pugh lélekben nyilván felkészülve arra, hogy lesz visszhangja ennek a megmozdulásának, mégis megdöbbent azon, hogy milyen durva kommenteket kapott. Ez a legfrissebb posztjából derül ki, amiben a következőket írja:

nem ez az első eset és biztosan nem is lesz az utolsó, hogy egy nőnek azt kell hallgatnia az összesereglett vadidegenektől, hogy mi a baj a testével, de ami aggasztó, hogy néhány férfi milyen durva tud lenni. Szerencsére már elfogadtam a testem sajátosságait, ezektől leszek én én. Még azoknak a »hibáknak« is örülök, amikre 14 évesen rá se tudtam nézni. Sokan közületek elég agresszívan hozták a tudomásomra, hogy mekkorát csalódtak, hogy ilyen »kicsi a cicim«, és hogy kínosnak kéne éreznem, hogy ennyire »lapos« vagyok. Régóta élek már a testemben. Tökéletesen tisztában vagyok a mellméretemmel, és nem félek tőle.

Florence Pugh feltesz néhány kérdést a melléről kommentelőknek, bár ezek valószínűleg inkább költői kérdések, válaszokat úgyse fogunk sose kapni rájuk:

Miért féltek annyira a mellektől? Kicsi? Nagy? Bal? Jobb? Csak egy? Vagy talán egy se? Mi. Ebben. Olyan. Félelmetes.

A színésznő a következő tanácsokat adja összefoglalásképpen a kommentelőknek:

nőjjetek fel! Tiszteljétek a többi embert! Tiszteljétek az emberek testét! Tiszteljetek midnen nőt! Tiszteljetek minden embert! Sokkal könnyebb lesz így az élet, megígérem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Florence Pugh (@florencepugh)

Via