Világmárkák, időtálló modellek és hatalmas választék

Ez az a három dolog, ami a legújabb CCC Sport Icons kollekciót leginkább jellemzi. A vékony sziluettű, oldalt jellegzetes csíkokkal ellátott retró Adidas sneakerek évek óta a casual stílus alapdarabjai. A Champion ajánlatában szereplő fehér kosaras modellek színes részleteivel nem téveszthetők össze semmilyen más márkával. A Puma streetwear cipői feltűnő színeikkel nyűgöznek le. A lédús piros és a vonzó indigó kétségtelenül megérdemlik a figyelmet, ha hangsúlyos kiegészítőt szeretnél, miért ne egy ikonikus sneaker legyen az? A Reebok márka középpontjában a sport áll, így nem meglepő, hogy a Sport Icons kollekcióban futócipők által inspirált modellek is szerepelnek. Az inspiráció nem ér véget a megjelenéssel, a cipők tökéletesen működnek a mindennapi városi futáshoz. A szürke, tengerészkék és fekete színű klasszikusok mellett a CCC saját márkája, a Sprandi, merészebb palettát, piros, rózsaszín, kék, kicsinyített logóval ellátott darabokat is kínál. A gördeszkás és az alternatív zenei szubkultúrához köthető Vans cipők tökéletes streetwear klasszikusok. Inspirálódj a mindennapi stílusodhoz a CCC kínálatából!

Egy ilyen változatos választék mindenkit kielégít, aki kényelmes és stílusos cipőt keres a mindennapokra. Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans márkák már évek óta a piacon vannak, a fiatalok és a lélekben fiatalok örök kedvencei, a vásárlók milliói által nagyra értékelt sportcipő-dizájn mellett minőséget kínálnak. Jól illenek a mindennapi outfitedhez akár suliba, akár az irodába, a sportpályára vagy egy koncertre tartasz épp.

Az ikonikus Sport Icons sneakerek már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben. A kollekciót táskák és hátizsákok széles választéka teszi teljessé, tágas és jól pakolható darabokkal, hogy tökéletes legyen a mindennapi stílusod. 

Az új CCC Sport Icons kollekció elérhető az üzletekben, az app-ban és a ccc.eu/hu oldalon.