Az igazi nyári időre még várni kell, pár alapdarabot már most érdemes beszerezned, mielőtt elkapkodják őket. Ilyenek például a menő szoknyák és a csinos felsők. Az aktuális szoknyatrendekről itt olvashatsz kicsit bővebben, ha viszont szeretnéd tudni, mi idén a must-have fazon, akkor máris mutatjuk! 

Imádják a nők a H&M szoknyáját

Nagyon sokféle szoknya közül választhatsz idén. Kifejezetten trendinek számítanak a hosszabb farmerszoknyák, illetve a vékonyabb anyagból készült midik. Bármelyikre is esik a választásod, az biztos, hogy nagyon trendi szetteket rakhatsz majd vele össze. Pont, mint a H&M legújabb slágertermékével, amiért a TikTokkerek is rajonganak. 

Ez pedig nem véletlen, hiszen a H&M darabja egy teniszszoknya, aminél menőbben nehéz lenne idén elképzelni. Már a 2024-re szóló trendelőrejelzésekben is szerepelt a fazon, de Zendayának köszönhetően az elmúlt hetekben tényleg nagyon felpörgött a népszerűsége. Az Eufória sztárja az új filmje miatt visel folyton teniszszoknyát, de a fazon annyira bejön mindenkinek, hogy a divatinfluk is rákaptak. 

hm-szoknya-tavasz-2024
DryMove™ Kör szabású teniszszoknya 6 995 Ft

A szoknya egyébként tényleg teniszszoknya, mivel sportoláshoz is alkalmas. A jó légáteresztő DryMove™ anyagból készült, ami elvezeti a nedvességet, és kényelmes edzéshez. Emellett van egy sort is alatta, így a rövid szoknyában biztosan nem fogsz villantani. 

@amela.mela_ #hm #hmhaul #tennisskirt #viral #viralvideo #onlineshopping #shopping #fyp #dc #fashion ♬ som original - 𝒆𝒅𝒖𝒆𝒗𝒍'𝒔

Annyira népszerű a szoknya, hogy valósággal elkapkodják a H&M-ből a csajok. Mivel nagyon egyszerű, így ugyanúgy viselheted teniszhez, mint mondjuk az utcára, ezért is kattantak rá annyian. 


Via