Már nem kell sokat várni Zendaya új filmjére, aminek a sajtókörútja már hetek óta tart. A moziban egy teniszezőt alakít a celeb, így a ruhatárát is ehhez igazították. Most azonban még önmagát is túlszárnyalta ezzel a szettel! 

Imádják Zendaya ruháját a rajongók 

A hírességnek elképesztő a stylistja, hiszen Law Roach mindig olyan darabokat válogat Zendaya számára, amelyekkel nagy sikert arat. A színésznő imádja a method dressinget, így a vörös szőnyeges szettjei mindig passzolnak az adott filmben játszott karakteréhez, vagy a témához. 

A Challengers című filmben Zendaya egy teniszezőt alakít, a ruhatárát is ehhez igazították. A film legelső sajtóeseményén egy kivágott zöld ruhában pózolt, nem sokkal később pedig egy hálós, teljesen átlátszó szoknyában okozott feltűnést. Minden szettjében utaltak valahogy a sportra, de talán még egyik ruhája sem volt annyira látványos, mint ez a fehér estélyi. 

zendaya-halos-ruha-2024
JUSTIN TALLIS / AFP

A londoni premieren viselt ruhát Thom Browne tervezte külön Zendaya számára. A ruha nagyon részletgazdag, és több elemben is utaltak vele a teniszre. Elsőként is ott van a felsőrész, ami galléros, majd a szoknya, amibe hálós részletek kerültek. A mintája is igazán egyedi, hiszen apró teniszütők díszítik. Ha ez még nem lenne elég, akkor flitterekkel varrták ki az anyagot, így szó szerint ragyogott benne Zendaya. 

A celeb az utóbbi időben nagyon sokszor viselt zöldet, fehéret. Mindegyik szettjében megjelent az utalás a teniszre. Pár nappal ezelőtt például egy nagyon dögös kosztümmel lepett meg mindenkit.