Sokan imádják Katalin hercegné stílusát, hiszen a walesi hercegné mindig nagyon csinos. Sok időtálló, elegáns ruhadarabja van, de a csillogást is kedveli. A kedvenc karácsonyi ruháját pedig neked is tetszeni fog! 

Ez Katalin hercegné kedvenc karácsonyi ruhája

Katalin hercegné karácsonyi ruhatárában sok izgalmas darabot találhatunk. Decemberben a hercegné sok zöldet, kéket, pirosat és fehéret visel. A ruhák stílusa pedig mindig passzol az ünnephez. Bár a hétköznapokban főként az egyszerűbb dolgokat kedveli, karácsony előtt imád flitteres, csillogó ruhákat viselni. 

Az egyik kedvence egy piros ruha, amit már többször is láthattunk rajta. Legelőször 2020-ban viselte egy fogadáson, majd 2022-ben egy videós bejelentkezés során láthattuk. A ruha a Needle & Thread márkától származik, ami Katalin hercegné egyik nagy kedvence. 

A ruhát egyénként a szabása teszi nagyon különlegessé. Nem túl rövid, hosszabb az ujja, így tökéletes egy hercegné számára. Derékban karcsúsított, kiemeli Katalin hercegné csinos alakját. Emellett csillog, mint egy diszkógömb, így tényleg egy nagyon ünnepi ruháról van szó. 

Bár Katalin hercegné ruhája vagyonokba kerül, és sajnos már nem is kapható, hasonló darabokat könnyen találhatsz. Ha elegánsabb szettet keresel a karácsonyi bulira vagy esetleg a családi vacsira, akkor válassz egy hasonlót!