Kim Kardashian mindig kínosan ügyel arra, hogy tökéletes legyen a külseje, bármilyen eseményről legyen is szó. Nem beszélve a közösségi oldalairól, ahová szintén kizárólag alaposan megszerkesztett képeket tesz fel. Néha azonban kivételt tesz, és megoszt magáról egy-egy vicces felvételt is. Ahogyan most is!

A tökéletes ruháért mindent

Kim épp a milánói divathéten van, ahol részt vett a Dolce&Gabbana afterpartyján is, innen posztolt egy vicces-kínos videót. A rendezvényre ugyanis egy lélegzetelállító ezüst estélyit választott magának, amiben tényleg elképesztően jól nézett ki. Egy aprócska probléma mégis akadt! A ruha annyira szűk volt, hogy Kim képtelen volt mozogni benne. Persze nem jött zavarba a dologtól, mint a pingvinek, úgy közlekedett. A következő gonddal akkor szembesült, amikor fel kellett mennie egy lépcsőn: de Kim itt is azonnal kapcsolt, és páros lábbal ugrált fel a fokokon a 15 centis ezüst tűssarkújában. 

Az biztos, hogy Kim problémamegoldó képességét még Charlie angyalai is megirigyelnék. Bár azért felmerült bennünk a kérdés, hogy vajon miért nem húzta fel csak egyszerűen a szoknyáját?

Via