Kim Kardashian tökéletes külsejére nők ezrei vágyakoznak: vannak, akik például több száz millió forintot költenek arra, hogy úgy nézzenek ki, mint ő! Abba azonban kevesebbszer gondolunk bele, hogy ő is sokat tesz a külsejéért: arcát például rendszeresen kezelteti különböző szépészeti eljárásokkal, elképesztő alakjáért pedig heteken át fogyózott, sőt!  Nemrég még egy igen fájdalmas beavatkozáson is átesett, hogy minél feszesebb legyen a hasa! 😲

Kim Kardashian mindent megtesz tökéletes külsejéért 

Egy világ döbbent meg azon, hogy Kim Kardashian milyen vékonyra faragta le a derekát: a fogyózás, a fárasztó edzések és a kőkemény diéta viszont nem volt elég arra, hogy elérje a hőn vágyott alakot, ugyanis nemrég még egy fájdalmas szépészeti beavatkozáson is át kellett esnie.

Kim Kardashian pár hete egy igen fájdalmas, ám annál hatásosabb lézeres eljáráson, a Morpheuson esett át, amit meg is örökített az egyik instagram sztorijában. 

Hihetetlenül fájdalmas eljáráson esett át 

A Morpheus egy új bőrfiatalító és bőrfeszesítő kezelés, ami 24 db rádiófrekvenciás mikrotű segítségével megemeli a petyhüdt bőrt, beindítja a szervezet természetes zsírégető folyamatát, valamint serkenti a bőrben lévő kollagén és az elasztin termelődését.

Bár az eljáráshoz helyi érzéstelentést használnak, maga a lézer nem fájdalommentes és elég kellemetlen is, főleg, ha vékony bőrrétegen és érzékeny területen alkalmazzák. Mindezek ellenére viszont Kim Kardashian nagyon meg van vele elégedve, mert azóta szinte csak bikinis és fürdőruhát fotókat tölt fel az instára.

Via