Mindenki Meghan Markle fülbevalóját akarja, és a jó hír, hogy most azonnal a tied lehet. 

Meghan Markle fülbevalója a nagy kedvenc

Nem kell Amerikáig utaznod, hogy ugyanolyan fülbevalókat vásárolj, mint amilyen Meghan Markle-nek van. Sussex hercegnéje a Németországban rendezett, düsseldorfi Invictus Games-en minden nap megmutatta az embereknek: remek stílusa még mindig megvan.

Sokak számára az volt a legszimpatikusabb a szettekben, hogy nem csupán designer márkákat viselt, a pénztárcabarát, hétköznapi fast fashion márkák darabjait is belecsempészte a megjelenéseibe.

Olcsó fülbevalót viselt

Sőt, Meghan Markle a kiegészítők esetében is mértéktartó volt, és abszolút megfizethető márkákat viselt. A NATO képviselőivel való találkozóra, például a Scout Curated Wears Stone Prism Hoop Earrings-t viselte, ami mindössze 22 dollárba kerül.

Te is könnyedén beszerezheted, az Amazonon bárki lecsaphat erre a visszafogott, mutatós fülbevalóra. Sőt, több verzió is készült belőle, rózsakvarcból és ametisztből is elérhető.

A legjobb pedig az, hogy Meghan Markle miatt, most fellendült az eladás, ami nagyon sokat jelent annak a kisvállalkozónak, aki az ékszereket gyártja.

via